top of page
  • Protect Children

Jokaisessa kuvassa on lapsi: Suojellaan Lapsia ry on analysoinut yli 2 miljoonaa lapsiin kohdistuvaa seksuaaliväkivaltaa todistavaa kuvaa ja videota väkivallan kierteen lopettamiseksi

Päivitetty: 23. syysk.

LAUSUNTO


Lapsiin kohdistuvan seksuaaliväkivallan ehkäisemiseksi Suojellaan Lapsia ry tekee aktiivista työtä lapsiin kohdistuvaa seksuaaliväkivaltaa todistavan kuvamateriaalin (CSAM) poistamiseksi verkosta. Työmme tulokset heijastavat sitoutuneisuuttamme tähän tehtävään; olemme analysoineet yli 2 miljoonaa lapsiin kohdistuvaa seksuaaliväkivaltaa todistavaa kuvaa ja videota, edistäen näiden kuvien ja videoiden poistamista verkosta. Varmistamalla tämän materiaalin poistamisen, tavoitteenamme on lieventää näiden katalien rikosten vaikutuksia sekä tukea uhrien ja selviytyjien toipumista.




"Tekemämme työ on vaikeaa, mutta välttämätöntä. Jokainen kuva tai video, joka poistetaan työmme ansiosta, on askel toistuvan uhriksi joutumisen estämistä kohti. Tämä työ on raskasta, mutta tieto siitä, että työmme saa aikaan muutosta, auttaa meitä jaksamaan.” - Suojellaan Lapsia -analyytikko. 

 

“Project Arachnid -työtilassamme on juliste, jossa sanotaan: "Se on mahdotonta, kunnes se on valmista". Työskentelemme jokaisen lapsen puolesta - yksi lapsi kerrallaan. Jokainen päivä Suojellaan Lapsia ry:llä on merkityksellinen päivä. Väkivallan kierre päättyy avullamme."e- Suojellaan Lapsia -analyytikko. 

 

Sydämelliset kiitokset Project Arachnid -verkostossa työskenteleville analyytikoille tärkeästä työstänne ja suuresta omistautuneisuudestanne lapsiin kohdistuvan seksuaaliväkivallan lopettamiseksi.

 

Lue lisää Project Arachnidista: https://www.suojellaanlapsia.fi/project-arachnid

Comments


bottom of page