Cosmo lastenkirja

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Lataa kirja pdf-tiedostona tästä

Isot tunteet tulevat ja menevät -kirjan psykoedukaatiojulisteet

Voit ladata ja tulostaa yhdet kappaleet ”Isot tunteet tulevat ja menevät” -kirjan psykoedukaatiojulisteita yksikkösi käyttöön. Laajemmasta käytöstä ole yhteydessä Suojellaan Lapsia ry:n erityisasiantuntijoihin.Lataa juliste 1 tästä
Lataa juliste 2 tästä

Isot tunteet tulevat ja menevät -kirja

Kirjassa opetetaan lapsille pelon ja traumaattisten tapahtumien jälkeisistä normaaleista kehon reaktioista;  taistele, pakene ja jähmety sekä tunteidensäätelytaitoja reaktioiden hallitsemiseksi. Tieto ja ymmärrys pelkojen ja traumojen vaikutuksista helpottaa tunteista keskustelua ja isojen tunteiden säätelyä sekä kehon reaktioiden hallintaa.

Isot tunteet tulevat ja menevät -kirjan voi lukea yhdessä lapsen kanssa tai lapsi voi lukea sen itsenäisesti.

Ohjeet, harjoitteet ja kysymykset on laadittu siten, että ne helpottavat lasta tunteiden aiheuttamien reaktioiden ja tunteiden tunnistamisessa ja sanoittamisessa.

Vanhemmat/huoltajat voivat ladata ja tulostaa yhden kappaleen henkilökohtaiseen käyttöön. Sama koskee ammattihenkilöstöä.

Muusta suomenkielisen kirjan käytöstä tulee olla yhteydessä Suojellaan Lapsia ry:hyn: www.suojellaanlapsia.fi, yhteystiedot.Lataa kirja tästä

Kaisa-Kilpikonnan ja Kalle-Karhun salaisuuskirjat

Suojellaan Lapsia ry on tuottanut Kanadan Lastensuojelukeskuksen (Canadian Center for Child Protection) kirjoista suomenkieliset Kaisa-Kilpikonna ja Kalle-Karhu lastenkirjat vahvistamaan lasten tunne- ja turvataitokasvatusta sekä edistämään väkivallasta kertomista.

Opastus Kaisa-Kilpikonnan ja Kalle-Karhun salaisuuskirjoihin
Lataa kasvattajan opastus

Lataa Kaisa-Kilpikonnan -salaisuuskirja

Lataa Kalle-Karhun salaisuuskirja

Stiftelsen 7:nde Mars Fonden- säätiö on tukenut lastenkirjojen tuottamista.